Αναγνώστες

e-referrers...

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Μοιραστείτε το...

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2008

Όταν τα νεύρα σου σπάνε...

Φαντάζομαι πως όλοι γνωρίζετε οτι υπάρχει μια καρτούλα που σε βοηθάει να βρεις δουλειά, η κάρτα ανεργείας που εκδίδει ο ΟΑΕΔ.

Για να βγάλει κάποιος μια τέτοια κάρτα χρειάζονται μια στοίβα χαρτιά που αν δεν τα έχεις όλα φυσικά δεν βγάζεις την κάρτα. Επίσης αυτή η κάρτα σου δίνει κάποια μόρια τα οποία αυξάνονται ανάλογα με το πόσο καιρό την έχεις. Για να την έχεις πολύ καιρό όμως πρέπει να την ανανεώνεις κάθε μήνα. Κάθε μήνα λοιπόν πρέπει να τρέχεις στον ΟΑΕΔ και να περιμένεις με τις ώρες μέχρι να ανανεώσεις την κάρτα. Και θα το καταφέρεις αν ο υπάλληλος που θα σε εξυπηρετήσει είναι στις καλές του.

Στην εποχή που τα πάντα λειτουργούν με υπολογιστές και αυτόματα, εμείς εδώ στην Ελλαδάρα μας πρέπει κάθε μήνα να τρέχουμε να ανανεώνουμε την κάρτα ανεργίας. Αυτό συμβαίνει την ίδια στιγμή που σου λένε από τον ΟΑΕΔ ότι όταν βρεις δουλειά δεν χρειάζεται να την ακυρώσεις γιατί φαίνεται όταν σε δηλώσει ο εργοδότης σου...

Και αφού βρε καλέ μου άνθρωπε αν πιάσω δουλειά φαίνεται, γιατί χρειάζεται κάθε μήνα να τρέχω εγώ να ταλαιπωρούμαι σε όλο αυτό το χάος και να ταλαιπωρω και τους υπαλλήλους που θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν κάποιον άλλον?????????

Αν αυτό δεν είναι κοροΐδία τότε τί είναι???????????

Και αν δεν σπάνε εκεί τα νεύρα σου, τότε που σπάνε???????