Αναγνώστες

e-referrers...

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Μοιραστείτε το...

Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2008

Ντροπή!!!!!!!!!

Ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης στην ομιλία του στη Βουλή για τη Συζήτηση Πρότασης Δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. μεταξύ άλλων μίλησε για τις μεταρυθμίσεις που έχει κάνει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Είπε λοιπόν ο Υπουργός(και δεν ντράπηκε καθόλου) ότι, σε αντίθεση με τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας βοηθάει με έργα και όχι με λόγια τους φτωχούς φοιτητές και τις φτωχειές οικογένειες που θέλουν να σπουδάσουν τα παιδιά τους.

Πως το κάνει αυτό???

Αυτό το κάνει με τη μεταρύθμιση που πέρασε η Νέα Δημοκρατία με την οποία μπορεί "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ", όπως είπε ο Υπουργός, ο φτωχός φοιτητής ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΟ άτοκο και με δικαίωμα αποπληρωμής 5 χρόνια μετά από την εισαγωγή του στην αγορά εργασίας.

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ??????????

ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ????????

Δηλαδή

Λέτε στους γονείς πως τώρα πια μπορούν να νιώθουν καλύτερα αφού τα παιδιά τους μπορούν "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ" να σπουδάσουν ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΔΑΝΕΙΟ?????????????

Λέτε στις φτωχειές οικογένειες ότι "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ" μπορούν να νιώθουν ίσοι με τους υπόλοιπους αφού "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ" μπορούν να σπουδάσουν τα παιδιά τους ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΔΑΝΕΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ?????????????????????

Λέτε στους φοιτητές να μην αισθάνονται άγχος αφού "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ" μπορούν να ξεκινήσουν την ζωή τους ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ??????????Φτιάξτε φοιτητικές εστίες κύριοι, ώστε να μην πληρώνουν 300 ευρώ το μήνα στο ενοίκιο οι φτωχές οικογένειες.

Δώστε πραγματική δωρεάν σίτιση στους φοιτητές.

Κάντε πραγματική μείωση των φοιτητικών εισιτηρίων.

Δώστε δωρεάν βιβλία στον φοιτητή όσα πρέπει και όχι όσα θέλετε.

Δώστε δωρεάν internet στον φοιτητή και όχι υποτυπώδεις εκπτώσεις.

Αναβαθμίστε τα Δημόσια Πανεπιστήμια ώστε να μην αισθάνεται ο φοιτητής κατώτερος από αυτόν που σπουδάζει στα ΙΕΚ.

Απελευθερώστε τον φοιτητή από το βάρος των 600-700-800 ευρώ για να βγάλει το ECDL ώστε να έχει δικαίωμα να εργαστεί στο Δημόσιο Τομέα.Και μετά που θα κάνετε όλα αυτά ελάτε να μας πείτε για τα δάνεια κύριε Υπουργέ και τότε θα δείτε ότι θα γελάνε μαζί σας, γιατί δυστυχώς τώρα τα ακούνε και κλαίνε...

Και ξαναγράφω για να μην ξεχνιόμαστε...


Λέτε στους φοιτητές να μην αισθάνονται άγχος αφού "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ" μπορούν να ξεκινήσουν την ζωή τους ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ !!!!!!!!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ