Αναγνώστες

e-referrers...

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Μοιραστείτε το...

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2008

Πλάκα κάνεις???????

Το ΠΑΣΟΚ χθες (26/3/08) κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Εκεί λοιπόν βρέθηκε ο - "στην υγειά to everybody" - υπουργός της κυβέρνησης Μιχάλης Λιάπης, ο οποίος πήρε το λόγο μετά τον Γιώργο Παπανδρέου.

Ο κ. Λιάπης λοιπόν ήξερε πως το ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει πρόταση δυσπιστίας και όση ώρα ο Γιώργος Παπανδρέου από το βήμα της Βουλής εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους προβαίνει σε μια τέτοια κίνηση το ΠΑΣΟΚ, εκείνος ...σκεφτόταν(αλήθεια τα σκέφτεται πολύ αυτά που λέει ή του βγαίνουν αυθόρμητα?) τι θα πει στην απάντησή του.

Φυσικά δεν μπορούσε να πάρει το λόγο και να πει ότι η κυβέρνηση δέχεται να ξεκινήσει αμέσως η συζήτηση για την πρόταση (όπως του είχαν πει) και να τερματίσει το λόγο του έτσι απλά! Δεν ταιριάζει αυτό σε ένα Μιχάλη Λιάπη...!

Αφού το σκέφτηκε και το ξανασκέφτηκε του ήρθε κάτι πολύ έξυπνο.

Τα μάτια του άρχισαν να γυαλίζουν. Το βλέμα του ήταν "Την κάτσατε μάγκες". Το ύφος του ήταν "Τώρα θα σας αφήσω στον τόπο με αυτό που θα πω". Η στάση του σώματός του ήταν "Τελικά είμαι φοβερός". Και ο τόνος της φωνής του ήταν "Μπορώ να σας σκίσω όλους μόνος μου".

Αρχίζει λοιπόν να μιλάει και μετά από μερικά δευτερόλεπτα ...το ξεστομίζει.

Στην αίθουσα άρχισε να επικρατεί πανικός. Κανείς δεν περίμενε πως θα έλεγε κάτι τέτοιο. Πραγματικά αιφνιδιάστικαν άπαντες, ακόμα και οι λιγοστοί της Νέας Δημοκρατίας που βρισκόντουσαν εκείνη τη στιγμή εκεί. Αρχισε να γίνεται φασαρία. Οι βουλευτές ρωτούσαν ο ένας τον άλλο για να σιγουρευτούν ότι άκουσαν σωστά! Ο πρόεδρος της Βουλής παρακαλούσε για ησυχία. Ούτε και αυτός ήταν σίγουρος για αυτό που είχε ακουστεί πριν λίγα δευτερόλεπτα από το στόμα του εξέχωντος αυτού πολιτικού.

Και μέσα σε όλη αυτή την αναστάτωση ο Υπουργός - στην υγειά to everybody - Michael Liapis ακούγεται να λέει:

"Ναι! Καλά ακούσατε! Ευχαριστούμε που μας δίνετε την ευκαιρία, σε αυτές τις τρεις μέρες της συζήτησης, να αναδείξουμε το τεράστιο έργο που έχουμε κάνει αυτούς τους έξι μήνες, από τις εκλογές μέχρι σήμερα"



Αααααχχ! Ευτυχώς που έχουμε και εσένα βρε συνονόματε Michael stin igia to everybody Liapi και γελάμε λιγάκι!

Κύριε προϊστάμενε του Ότο Ρεχάγκελ, προσέξτε αυτά να μην τα πείτε πουθενά έξω στο δρόμο και σας κάνουν ...χωριάτικη. Αν και δε νομίζω με τέτοιες τιμές στα αγγουράκια και τις ντοματούλες ότι αξίζει να σας τα πετάνε...