Αναγνώστες

e-referrers...

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Μοιραστείτε το...

Παρασκευή 30 Μαΐου 2008

Μπράβο!!!!!!

Επιτέλους βρέθηκε ο άνθρωπος που όταν τον προσβάλουν δημόσια και τον δυσφημούν, βρίσκει το θάρρος να βγει δημόσια και να υπερασπιστεί την τιμή και την αξιοπρέπειά του.

Η κυρία Κασιμάτη που είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ χθες βράδυ(29/5) μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή του κυρίου Τριανταφυλλόπουλου για να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος είχε υποστηρίξει σε προηγούμενη εκπομπή του πως ο σύζυγος της κυρίας Κασιμάτη είναι ένας απατεώνας που έχει εξαπατήσει πολλούς ανυποψίαστους ανθρώπους παίρνοντας τους χρήματα για να τους πουλήσει άδειες για ταξί, με αποτέλεσμα να παίρνει τα χρήματα και να εξαφανίζεται.
Υποστήριξε επίσης πως η πεθερά του εν λόγω κυρίου και μητέρα της κυρίας Κασιμάτη, η οποία τυγχάνει να ήταν υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, εμπλέκεται η ίδια όπως και ολόκληρη η οικογένεια σε αυτό το έγκλημα, όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος, εις βάρος αυτών των ανθρώπων.
Ακόμα ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος είπε πως η μητέρα της κυρίας Κασιμάτη, η Μαίρη Κασιμάτη, ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είχε "100 θέσεις εξουσίας", "τόση εξουσία που δεν την φαντάζεστε".
Στην εκπομπή έπαιξε και μια καταγεγραμένη τηλεφωνική συνομιλία που είχε την κυρία Μαίρη Κασιμάτη να απηλεί μια άλλη κυρία, που έχει εξαπατηθεί από τον γραμπρό της Κασιμάτη, λέγοντάς της πως αν την ξαναενοχλήσει θα την πάει στα δικαστήρια και θα της πάρει και το σπίτι της(εκεί εξοργίστηκα και εγώ!)


Η κυρία Κασιμάτη λοιπόν έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του κυρίου Τριανταφυλλόπουλου και ξεκαθάρισε τα εξής :

1)
Δεν είναι σύζυγός της ο κύριος που κατηγορούσαν από την εκπομπή αλλά σύζυγος της αδερφής της.

2)
Η ίδια, όπως και η μητέρα της συμπάσχουν με τους εξαπατημένους ανθρώπους και εύχονται να τους απονεμηθεί δικαιοσύνη αλλά προσπαθησε να εξηγήσει πως δεν μπορούν η ίδιες να αντικαταστήσουν την δικαιοσύνη.

3)
Η μητέρα της ποτέ δεν είχε "100 θέσεις εξουσίας" όπως είπε ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος και απλά ήταν γενική διευθύντρια του ΟΔΥΕ(δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αν ήταν ΟΔΥΕ ή ΟΔΙΕ) που ήταν απορροια της επαγγελματικής της πορείας και δεν είχε καμία σχέση με κομματική εξουσία. Θέση βέβαια από την οποία παραιτήθηκε(την παραίτησαν όπως είπε) αφού δεν δέχτηκε να υπογράψει σύμβαση που δεν εξυπηρετούσε το δημόσιο συμφέρον.

4)
Η συνομιλία της μητέρας της με την εξαπατηθείσα κυρία ήταν πραγματική αλλά δεν ήταν όλη η αλήθεια αυτή. Η συγκεκριμένη κυρία, σύμφωνα πάντα με την κυρία Κασιμάτη, έπερνε στο τηλέφωνο και ενοχλούσε για πολοστη φορά την μητέρα της λέγοντάς της διάφορα πράγματα(όχι καλά από ότι φαντάζεστε) αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Η κυρία αυτή μαζί με το σύζυγό της είχαν στείλει αμέτρητα υβριστικά και ειρωνικά e-mail στην κυρία Μαίρη Κασιμάτη και είχαν δημιουργήσει και blog στο οποίο είχαν την φωτογραφία της και την χαρακτήριζαν απατεώνα!



Η κυρία Κασιμάτη κάλεσε τον κύριο Τριανταφυλλόπουλο να της απαριθμήσει τις θέσεις εξουσίας που κατείχε η μητέρα της και ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος άλλαζε συνεχώς θέμα!!!

Η κυρία Κασιμάτη κάλεσε τον κύριο Τριανταφυλλόπουλο να πει δημόσια ποιες είναι οι αξιόποινες πράξεις για τις οποίες κατηγορείται η ίδια ή η μητέρα της και η απάντηση του κυρίου Τριανταφυλλόπουλου ήταν πως ο ίδιος μίλησε για το ηθικό μέρος της υπόθεσης.

Η κυρία Κασιμάτη είπε πως βγήκε να υπερασπιστεί την τιμή της και ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος απάντησε σε έξαλο ύφος "Να τη χέσω την τιμή σας".

Η κυρία Κασιμάτη προσπαθούσε να πει την αλήθεια και να αποκαταστήσει την πραγματικότητα και ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος της έκλεισε το τηλέφωνο.

Η κυρία Κασιμάτη επικοινώνησε ξανά με την εκπομπή για να συνεχίσει και ενώ δεχόταν συνεχείς επιθέσεις από τον κύριο Τριανταφυλλόπουλο του είπε πως είναι ψεύτης(λογικό αφού όντως πολλά από αυτά που είχε πεί ήταν ψέματα), είχε σκοπιμότητα και είναι καθοδηγούμενος, και το στήριξε στο γεγονός πως ενώ η κυρία Κασιμάτη είχε δηλώσει επανηλημένα την συμπαράστασή της στα "θύματα" της απάτης του γαμπρού της, ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος αφού δεν είχε ούτε επιγχειρήματα ούτε και αποδείξεις για τίποτα, την καλούσε συνέχεια να δηλώσει συμπαράσταση σε αυτούς.

Ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος είπε πως η κυρία Κασιμάτη και η μητέρα της εκμεταλεύονται το όνομα του πατέρα της, Γιώργου Κασιμάτη, ο οποίος ήταν πολιτικός.

Ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος κάλεσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να διώξει την κυρία Κασιμάτη από το κόμα "αύριο κιόλας"(σ.σ. σήμερα) επειδή ήταν αγενής.



ΡΕ!!!!!!!!!!
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ???????????????

Αυτός ο άνθρωπος είναι φασίστας!
Το ύφος του, ο τρόπος που μιλούσε, η συμπεριφορά του, τα επιχειρήματά του, ήταν όλα άθλια!

Έκανε επίθεση σε μια κοπέλα που είχε το θάρρος να βγεί και να αμυνθεί για την τιμή και την αξιοπρέπειά της.

Είμαι τόσο φορτισμένος που δεν μπορώ να περιγράψω αυτά που είδα χθες!


Το μόνο που έχω να πω είναι ΜΠΡΑΒΟ σε αυτήν την κοπέλα!

Πραγματικά την χάρηκα πάρα πολύ!!!!!!